Home Pantofi Deichmann
Pantofi Deichmann
Pantofi Deichmann PDF Imprimare Email
Pantofi Deichmann
Scris de marinela21   
Vineri, 03 Iunie 2011 14:15

Pantofi Deichmann reprezinta un brand de incaltaminte de origine germana, prezent in tara noastra de cativa ani. In 2008, marca a deschis cel de-al saselea magazin din tara, dupa care si-a deschis locatii si in Bucuresti. Pantofi Deichmann sunt apreciati de consumatorii romani deoarece sunt comozi, prezinta o calitate deosebita si au in colectiile lor modele diverse de incaltaminte, pentru toate gusturile si toate cerintele.

Pantofi Deichmann pot fi gasiti atat in Romania, cat si in tari precum Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Polonia, Slovacia, Ungaria, Cehia, Slovenia, Suedia, Croatia si Turcia. Mai sunt intalnite filial si in Elvetia, Olanda si in SUA. Compania este lider pe piata europeana in sectorul retailului de incaltaminte si are peste 26.000 de angajati in diverse state ale lumii. In plus, Deichmann si-a deschis circa 2300 de magazine pe plan international.

Pantofi Deichmann se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor si copiilor. Exista produse pentru fiecare categorie de varsta in parte, iar modelele de pantofi online sunt nenumarate. Fiecare categorie in parte de pantofi Deichmann are anumite marci in componenta. In cazul pantofi Deichmann pentru femei, poti achizitiona produse de la Graceland, 5th Avenue, Medicus, Janet D si Ariane. Pentru barbati intalnim marci precum Borelli, Am, Gallus, Memphis, Claudio Conti sau Falcon.

Pantofi Deichmann pentru copii includ doar 3 marci: Elefanten, Baren – Schuhe si Yorik. Brandul Deichmann garanteaza cel mai mic pret de pe piata pentru produsele sale. In momentul in care o persoana gaseste o anumita pereche de incaltaminte identica uneia comercializate de Deichmann la un pret mai redus decat cel existent in magazinele acestui brand, compania se obliga sa achite contravaloarea respectivului produs.

Deoarece pantofi Deichmann sunt achizitionati din peste 40 de tari, este posibil ca un anumit model de incaltaminte sau pantofi din piele sa mai apara si la alte magazine. Deoarece acesti pantofi Deichmann sunt achizitionati in cantitati mari, brandul isi asigura clientii ca preturile lor sunt cele mai mici si avantajoase, comparativ cu alte marci de incaltaminte. Diversitatea produselor iti asigura posibilitatea de a cumpara un model care sa corespunda asteptarilor tale.

Ultima actualizare în Luni, 06 Iunie 2011 08:25
 


Sondaje

Preferati pantofi cu toc?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com